Yüzmek İçin En Güzel Koylar

Yüzmek İçin En Güzel Koylar



Manisa İç Ege 'de olmasına rağmen deniz ve güneş tutkuınuysanız eğer ilginizi çekebilecek pek çok güzel koyu bağrında barındırıyor.  

Akvaryum Koyu: Özdere de olarak bilinen bu koy şehir merkezine 100 km uzaklıktadır ve tertemiz suyu ve bembeyaz kumsallarıyla ün salmıştır. Kristal berraklığındaki suyundan dolayı adeta doğal bir akvaryum  gibidir. Su altı dünyasını keşfetmek isteyenler için de ayrıca harika bir seçenektir. 

Akçay plajı :  Manisa'ya 130 km uzaklıkta bulunan Dikile'de bulunan bu koy muhteşem doğasıyla da dikkatli üzerine çekiyor. Akçay plajı, çam ağaçlarıyla çevrili, kumsalı ve sakin atmosferiyle ziyaretçilerine huzurlu bir deneyim sunuyor. 

Seferi Hisar İskele Plajı : Doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlenen Seferihisar, Ege Denizi'nin harika bir konumunda yer alıyor. Seferihisar İskele Plajı, rengarenk şemsiyelerle kaplı, serin deniziyle yaz aylarında uğrayabileceğiniz ünlü plajlardan biridir. 


İlginizi Çekebilir
  • Manisa'da Gezilecek Yerler
    Zengin biyoçeşitliliği, çam ormanları ve yaban hayatıyla ünlü olan bu dağda yemyeşil doğal yürüyüşleri yapabilir, kuş gözlemi yapabilir ya da ailenizle birlikte piknik keyfi yapabilirsiniz.
  • Manisa'da Ne Yenir?
    Türkiye'nin Batısında, tarihin ve doğanın kesişme noktası olan güzel şehir Manisa'nın en büyük hazinelerinden biri de lezzetine doyamayacağınız çeşitli mutfağıdır.
Whatsapp Telefon